Ontdek de nieuwe website!

New website

Beste bezoekers,

We zijn heel blij om u de website van de HZIV te mogen voorstellen! Met deze nieuwe website hopen we uw ervaringen te verbeteren en uw verwachtingen nog beter in te vullen.

Een belangrijke wijziging heeft betrekking op de aanpassing van de structuur van de site, waardoor het hoofdmenu veel duidelijker weergegeven wordt voor alle gebruikersgroepen. Bovenaan elke pagina vindt u nu een uitklapmenu waarmee u eenvoudig kunt schakelen tussen de volgende groepen:

  • Leden
  • Zeevarenden
  • Oorlogsslachtoffers
  • Slachtoffers van terreurdaden
  • Professionelen

We hebben ook enkele wijzigingen aangebracht om het gebruik van de site te vergemakkelijken. Het elektronische loket "myHZIV" werd op de voorgrond geplaatst, waardoor u snel toegang heeft tot meer persoonlijke diensten.

Een tabblad "Formulieren en online diensten" zal uw zoektocht naar belangrijke informatie en documenten vereenvoudigen.

We hebben ook de pagina's van onze regionale kantoren verbeterd, zodat u snel de nodige informatie kunt vinden, zoals openingstijden, telefoonnummers en contactgegevens.

Tot slot zijn we trots om ons nieuwe design voor te stellen, dat zorgt voor een modernere en leesbare weergave. We hebben hard gewerkt om uw bezoek aan onze site aangenaam en gebruiksvriendelijk te maken.

We hopen dat deze verbeteringen in de toon vallen en uw interactie met de HZIV zal vergemakkelijken.

Geniet van uw bezoek aan onze nieuwe website!

Het HZIV-team