HZIV Brussel-Hoofdstad

HZIV Brussel-Hoofdstad

De gewestelijke dienst Brussel-Hoofdstad staat opnieuw tot uw dienst vanuit onze vernieuwde kantoren.

Een nieuwe gevel

Het gebouw werd in een nieuw en modern kleedje gehuld. De metalen structuur met de letters HZIV-CAAMI blijven daarbij zeker niet onopgemerkt!

Een specifieke toegang

De lokettenzaal beschikt voortaan over een eigen directe toegang. Via een automatische deur op de hoek van de Troon- en Parijsstraat heeft u onmiddellijk toegang tot het kantoor. Neem een ticket en installeer u in de wachtzaal tot u aan de beurt bent...

Een comfortabele wachtzaal

In afwachting van uw beurt, kunt u plaatsnemen in de comfortabele zetels die ter beschikking gesteld werden. U kunt er ondertussen nuttige documentatie raadplegen over de ziekteverzekering.

Sociale Dienst

De sociale dienst van Brussel beschikt over een afgezonderd lokaaltje waar u onze maatschappelijk assistenten, bij voorkeur op afspraak, kunt raadplegen.

Medisch Kabinet

Werd u door de adviserend arts uitgenodigd? Ook  dan wordt u in volledig nieuwe lokalen onthaald.

Altijd tot uw dienst

Wij verheugen ons u in onze nieuwe kantoren te mogen ontvangen. Wij helpen u graag met het beheer van uw rechten op het vlak van de ziekte- en invaliditeitsverzekering.

U kunt altijd op ons rekenen, al zijn de antwoordtermijnen soms wat langer dan gewenst. Onze diensten zijn blijven doorwerken, ook wanneer de coronapandemie hoog oplaaide. 

Wij danken u alvast voor uw vertrouwen.